Intranet

FAX kiszolgáló

Fax

Fax szerverrel összefoghatja cége faxait !


Fax szerverünkel nem csak fogadhat , de küldhet is faxot számítógépen keresztül.
Minden küldött ill. fogadott fax bármikor visszakereshető , képernyőn megtekinthető , vagy kinyomtatható.
Számítógépről tud faxot küldeni .
A FAX szerver (megfelelő hardver esetén) analóg és/vagy ISDN vonalakon képes fogadni és küldeni G3 formátumú faxokat.
A beérkező faxokat egy beállítható e-mail címre is továbbíthatja a rendszer , vagy több nyomtatón is kinyomtatható .

Mi az Intranet ?

Text: Free

Intranet

Belső internet . Egy cég saját belső hálózata, ahol a különböző internet alapú szolgáltatásokat csak a belső számítógépekről lehet igénybevenni .

Tűzfal

Fax

Védje meg hálózatát az internetes vírusokkal és hacker-ekkel szemben!FireWall szerverünk egy olcsó, mégis hatékony tűzfal megoldás Linux alapokon. Hihetetlen alacsony nyújtsuk egy applikációs gateway rendszert, mely ellenőrzi, hogy tényleg csak az engedélyezett szolgáltatásokhoz lehessen akár belülről, akár kívülről hozzáférni. Alapkiépítésben kettő vagy három hálózatot támogat: intranet, internet, DMZ. A DMZ az a hely, ahova ön a nyilvános szervereit (pl.: E-mail és Web) helyezheti.

Irodai Szerver

Intranet

Irodai mindenes: fájl- és nyomtatószerver, adatbázis szerver, DNS szerver, DHCP szerver.Egyszóval minden, amit egy irodában a szervertől elvárunk. A DHCP és DNS szerver szoros együttműködésben biztosítja a hálózati cím- és névkiosztást központilag menedzselve. A fájlszerver képes ellátni egy hálózat elsődleges vagy másodlagos domain kontroller szerepét. A hozzáférés korlátozás a fájlokon és könyvtárakon teljes ACL (access control list) támogatással komplex helyzetekben is ideális megoldást jelent.

Syndicate content